Geräte und Zubehör
Tex-Mex chicken soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken thigh fillet cut into pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
taco seasoning (see Tips)1 ½ - 2 tbsp
-
onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
jalapeño chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1 - 2
-
extra virgin olive oil20 g
-
green capsicum cut into pieces (approx. 1 cm)150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
water650 g
-
grated cheddar cheese to serve100 g
-
avocado flesh only, sliced, to serve1
-
sour cream to serve80 g
-
fresh coriander leaves to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1802.1 mg
Eiweiß
30.3 g
Brennwert
2059.7 kJ /
490.4 kcal
Fett
34.6 g
Ballaststoffe
7.6 g
gesättigte Fettsäuren
13.6 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Lamb sausage ragu
30 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Prosciutto and basil egg cups
40 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min