Geräte und Zubehör
Curried chicken salad wraps
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
water500 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into thirds500 g
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
spring onions/shallots white part only, cut into thirds2
-
toasted pine nuts50 g
-
raisins (optional - see Tips)25 g
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
curry powder (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt for seasoning½ tsp
-
ground black pepper for seasoning¼ tsp
-
rocket leaves to serve
-
tortillas low carb or keto wraps of choice (see Tips)6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
510.8 mg
Eiweiß
20.9 g
Brennwert
2129.5 kJ /
507 kcal
Fett
42.9 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
10.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
Chicken Waldorf salad
40 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 Std. 15 Min
No potato salad
20 Min
Tandoori chicken wraps
50 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1 Std. 10 Min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 Min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 Min