Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cauliflower purée
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g unsalted butter
- 150 g milk
- 200 g pouring (whipping) cream
- 300 g cauliflower, broken into florets, stalks and leaves included
Cauliflower rice
- 300 g cauliflower, broken into florets (approx. 3cm)
- 20 g unsalted butter
- 1 - 2 tbsp lemon juice, to taste
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
Brown butter prawns
- 20 g unsalted butter
- 60 g cauliflower, broken into small florets (1-2 cm)
- 300 g whole green prawns, peeled and deveined
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, for drizzling
- 4 egg yolks (optional - see Tips)
- flaked almonds, toasted, to serve
- fresh chives, cut into slices, to garnish
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2264.6 kJ / 539.2 kcal
- Eiweiß
- 28.9 g
- Kohlenhydrate
- 9.2 g
- Fett
- 43 g
- gesättigte Fettsäuren
- 24.6 g
- Ballaststoffe
- 2.7 g
- Natrium
- 673.5 mg
Alternative Rezepte
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Beetroot and avocado eggs
88u.
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Cauliflower mash
25min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Fresh fennel salad
10min
Asparagus and broad bean salad
25min
No potato salad
20min
Zucchini lasagne
1h 30min