Geräte und Zubehör
Mushroom-stuffed mushrooms
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh cup mushrooms brushed clean (stems removed and reserved)16
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
butter40 g
-
olive oil20 g
-
eschalots cut into quarters60 g
-
garlic clove1
-
egg1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only½ bunch
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
523.5 mg
Eiweiß
10.1 g
Brennwert
1102.9 kJ /
262.6 kcal
Fett
23.2 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
1.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on: Mushrooms
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Beetroot salad
10 Min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1 Std. 50 Min
Crunchy seeded broccoli
40 Min
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
No potato salad
20 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.