Geräte und Zubehör
Chicken Waldorf salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Chicken
-
hot water500 g
-
chicken breasts cut into slices (1 cm thickness)500 g
-
dried tarragon1 tsp
-
olive oil for drizzling
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Waldorf salad
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
sour cream60 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
watercress1 bunch
-
fresh pineapple peeled, cored, quartered and cut into thin slices (see Tips)½
-
celery stalks cut into thin slices2
-
red apple unpeeled, cored and cut into thin slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
orange peeled and segmented (optional)1
-
walnuts broken into pieces (optional)50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
572.4 mg
Eiweiß
31.9 g
Brennwert
2306.5 kJ /
549.2 kcal
Fett
38.3 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
16.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Beetroot salad with raita dressing
35 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 Min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 Min