Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Eiweiß
- 31.7 g
- Kohlenhydrate
- 26.5 g
- Fett
- 14.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5.8 g
- Ballaststoffe
- 5.9 g
- Natrium
- 907.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet with mustard
35min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Hunters' stew
1h
Pork and apple cider stew
1h 40min