Kompatible Versionen
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Eiweiß
- 43.2 g
- Kohlenhydrate
- 74.6 g
- Fett
- 23.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 6.5 g
- Ballaststoffe
- 6.3 g
- Natrium
- 1766.8 mg
Alternative Rezepte
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes
40 λεπτ.
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Curry lamb cutlets
1h
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Potato bake
1h 35min
Chicken and sweet corn soup
30 Min