Geräte und Zubehör
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std.
4 portions
Zutaten
Chicken
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1 cm)200 g
-
ripe tomatoes cut into wedges150 g
-
roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces300 g
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
paprika2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
dried oregano1 ½ tsp
-
red wine vinegar20 g
-
white sugar15 g
-
ground black pepper½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
salt1 tsp
Rice
-
long grain white rice300 g
-
water800 g
-
salt1 tsp
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1766.8 mg
Eiweiß
43.2 g
Brennwert
2899 kJ /
690.2 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
74.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow cook (TM5) with blade cover
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 Min
Chicken and cashews
55 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Chicken and prawn noodles
30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Pork meatballs with couscous
50 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min