Geräte und Zubehör
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves12
-
natural yoghurt200 g
-
ground cumin plus extra for sprinkling¼ tsp
-
ground smoked paprika plus extra for sprinkling¼ tsp
-
salt plus extra for sprinkling2 pinches
-
ground black pepper plus extra for sprinkling2 pinches
-
water500 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)400 g
-
oil1 tbsp
-
lamb cutlets trimmed (see Tip)8
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
baby pickled capers1 tbsp
-
cherry tomatoes cut into halves12
-
avocado flesh only, cut into pieces1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
303.1 mg
Eiweiß
20.6 g
Brennwert
1697 kJ /
404 kcal
Fett
29.7 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Coconut poached chicken salad
45 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Pork san choy bau
25 Min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 Min
Pork, apricot & coconut wraps
50 Min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Quick turkey taco bowl
15 Min