Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cranberry pesto stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 30 g)
- 20 g butter
- 50 g dried cranberries
- 30 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g Camembert cheese, cut into quarters
Chicken, potatoes and mustard sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 60 g)
- 10 fresh chives, cut into quarters
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well-washed and cut into pieces (3-4cm)
- 3 skinless chicken breast fillets (approx. 300 g per breast)
- 150 - 200 g fresh green beans, trimmed
- 20 g dry white wine
- 2 tbsp plain flour
- 3 tsp English mustard
- 2 tsp ground horseradish
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2028.7 kJ / 483 kcal
- Eiweiß
- 54.5 g
- Kohlenhydrate
- 22.2 g
- Fett
- 18.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 8.8 g
- Ballaststoffe
- 4.6 g
- Natrium
- 706.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Beef stroganoff
35min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Chicken and warm potato salad
55min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min