Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)

Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)

4.7 12 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

Dashi Stock
  • water
    17 oz
  • kombu
    1 piece
  • katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
    ½ oz
Japanese Egg Custard
  • soy sauce
    1 ½ tsp
  • sake
    1 ½ tsp
  • mirin
    1 ½ tsp
  • large eggs
    3
  • water
    35 oz
  • nori seaweed julienned, to garnish
  • fresh chives to garnish

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 58 kcal / 243 kJ
Eiweiß 5 g
Fett 4 g
Kohlenhydrate 1 g
Ballaststoffe 0 g
gesättigte Fettsäuren 1 g
Natrium 327 mg

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