Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
TM6 TM5

Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart

3.0 ( 4 Bewertungen )

Zutaten

  • 2 red onions cut in wedges
  • 2 Tbsp olive oil plus extra for greasing
  • 2 tsp balsamic vinegar
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 2 - 3 roasted red peppers, preserved cut in strips (1 cm)
  • 10 - 12 pitted black olives
  • 5 - 6 tinned anchovy fillets (optional)
  • 1 Tbsp pickled capers drained
  • 20 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 150 g polenta
  • 40 g plain flour
  • 1 ¼ tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp soft brown sugar
  • ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
  • 2 medium eggs
  • 120 g milk
  • 45 g groundnut oil
  • 15 g unsalted butter melted

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
454 kcal / 1895 kJ
Eiweiß
12 g
Fett
25 g
Kohlenhydrate
44 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte