Geräte und Zubehör
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
10 portions
Zutaten
Cake
-
non-stick cooking spray
-
large eggs room temperature4
-
organic cane sugar4 oz
-
dark chocolate (70%) in pieces8 oz
-
vegetable oil4 oz
-
avocado peeled, pitted (approx. 1 md.)4 ½ oz
-
cream of tartar¼ tsp
-
water to fill roasting pan (1 in.)
Raspberry Whipped Cream
-
confectioners sugar1 tbsp
-
freeze-dried raspberries3 tbsp
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
unsweetened cocoa powder to dust
-
fresh raspberries to garnish, to taste20 - 25
-
edible gold leaf to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5 g
Brennwert
1720 kJ /
411 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cook Like a Chef
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate Beet Cake
1 Std. 20 Min
Lemon Bundt Cake
2 Std.
Avocado Orange Butter
10 Min
Coppa del Nonno
5 Min
Gluten-Free Seed Bread
1 Std. 15 Min
Fish Sticks
2 Std. 30 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 Min
Cheesy Cauliflower Tots
35 Min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 Std. 20 Min
Cinnamon and Date Twist
50 Min
Banana and Strawberry Muffins
1 Std.
Black Bean Brownies
35 Min