Geräte und Zubehör
Crunchy caramel ice cream slice
Zubereitung 30 Min
Gesamt 24 Std. 35 Min
18 portions
Zutaten
Pecan crumble
-
plain flour (see Tips)70 g
-
brown sugar60 g
-
pecans80 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
ground cinnamon½ - 1 tsp
-
baking powder (see Tips)½ tsp
Caramel sauce
-
gelatine sheets (titanium)4
-
cold water for soaking
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
thickened cream160 g
-
dark brown sugar100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
eggs separated4
-
pure icing sugar (see Tips)60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
64.8 mg
Eiweiß
3.3 g
Brennwert
1092.4 kJ /
259.5 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.4 g
Kohlenhydrate
15.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lime sherbet
4 Std. 15 Min
Chocolate mousse soufflés
55 Min
Vanilla ice cream
12 Std.
Quick fruit sorbet
10 Min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1 Std.
Sausage dogs
2 Std. 5 Min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 Std. 5 Min
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Mini strawberry mousse flower tarts
4 Std. 45 Min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1 Std. 5 Min
Chocolate ice cream
12 Std.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 Std. 45 Min