Geräte und Zubehör
English muffins
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
-
millet15 g
-
plant-based milk of choice120 g
-
vegan butter (see Tip)25 g
-
raw sugar15 g
-
filtered water120 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing and frying
-
wholemeal spelt flour190 g
-
wholemeal plain flour190 g
-
salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7.7 g
Brennwert
931 kJ /
221.7 kcal
Fett
5.5 g
Ballaststoffe
4.8 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Basic bread rolls
45 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
Peanut butter and cookie ice cream
13 Std. 15 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 Std. 10 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min