Nasi tomato (tomato rice)

Nasi tomato (tomato rice)

4.4 51 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

  • basmati rice
    250 g
  • water plus extra for soaking
    500 g
  • garlic cloves
    3
  • eschalots
    30 g
  • brown onion cut into quarters
    100 g
  • piece fresh ginger peeled
    2 ½ cm
  • ghee
    60 g
  • tomato paste
    100 g
  • tomato cut into cubes (2 cm)
    300 g
  • salt
    2 tsp
  • cinnamon quill
    1
  • dried bay leaf
    1
  • whole cloves
    4
  • star anise
    1
  • cardamom pods
    3

Nährwerte pro 4 portions

Brennwert 1583.6 kcal / 6651.1 kJ
Eiweiß 24.7 g
Fett 62.3 g
Kohlenhydrate 221.7 g
Ballaststoffe 17.8 g
gesättigte Fettsäuren 39.4 g
Natrium 5145.1 mg

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