Steamed Siew Mai

Steamed Siew Mai

5.0 6 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Std.
30 pieces

Zutaten

Siew Mai Skin
  • water
    50 g
  • low protein flour plus extra for dusting
    150 g
  • egg yolks (approx. 30g)
    2
  • salt
    1 pinch
Fillings
  • fresh shiitake mushrooms diced
    30 g
  • chicken drumsticks, skinless boneless, cut in cubes (3 cm)
    300 g
  • salt
    1 tsp
  • white pepper powder
    ¼ tsp
  • fresh prawn flesh medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces
    300 g
  • cornflour (starch)
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • sesame oil plus extra for greasing
    2 tsp
  • fish roe (ebiko) to garnish
    1 pinch
  • water
    500 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 1 mg
Eiweiß 4 g
Brennwert 219 kJ / 53 kcal
Fett 2 g
Ballaststoffe 87 g
gesättigte Fettsäuren 0 g
Kohlenhydrate 5 g

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