Geräte und Zubehör
Braised Yee Mee
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
8 portions
Zutaten
-
150 g boneless chicken drumsticks, cut in slices (1 cm)pork fillets cut in slices (1 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil dark (roasted)1 tsp
-
white pepper powder adjust to taste2 pinches
-
garlic cloves15 g
-
oil30 g
-
fresh ginger cut in thin slices10 g
-
oyster sauce10 g
-
dark soy sauce10 g
-
½ tsp chicken stock powdersalt½ tsp
-
water450 - 500 g
-
dried yee mee (Chinese e-fu noodles)400 g
-
choy sum (sawi), stems removed120 g
-
100 g fish cakesprawns deshelled100 g
-
1 sprig coriander leaves, chopped, to garnishspring onion chopped, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13 g
Brennwert
1113 kJ /
266 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian All-in-One
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Macaroni ABC Soup
55 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Fried Beehoon
20 Min
Lemon Chicken
25 Min
Chicken Porridge
35 Min