Geräte und Zubehör
Spicy Black Pepper Chicken
Zubereitung 5 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken wings (approx. 6-8 chicken wings), halved at joint600 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce20 g
-
oyster sauce50 g
-
sesame oil dark (roasted)10 g
-
black peppercorns dried (see tips)20 g
-
rock sugar10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)2 tbsp
-
cornflour (starch)2 tsp
-
yellow onions cut in slices60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30 g
Brennwert
1761 kJ /
421 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Braised Yee Mee
30min
Curry Chicken
1h
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Mee Goreng Mamak
15min
Char Kway Teow
15min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Fried Beehoon
20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Sweet And Sour Prawns
25min