Daging Merah

4.7 7 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 portions

Zutaten

  • onions
    80 g
  • water
    50 g
  • cooking oil
    50 g
  • star anise
    2
  • cinnamon stick
    1
  • beef slice thinly (see tips)
    500 g
  • dried chilli paste (cili boh)
    90 g
  • sweet soy sauce
    30 g
  • dark soy sauce
    10 g
  • beef stock (see tips)
    100 g
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • brown sugar
    2 tsp
  • curry leaves
    2 sprigs

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 2123.2 mg
Eiweiß 31.5 g
Brennwert 1464.7 kJ / 350.1 kcal
Fett 20.3 g
Ballaststoffe 2.7 g
gesättigte Fettsäuren 4.6 g
Kohlenhydrate 13.1 g

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