Geräte und Zubehör
Char Kway Teow
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
cooking oil50 g
-
20 g brown oniongarlic clove1
-
prawn, raw, medium size, peeled deveined, patted dry with paper towels250 g
-
kway teow (flat rice noodles)200 g
-
yellow noodles200 g
-
light soy sauce60 g
-
dark soy sauce40 g
-
ground white pepper2 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
garlic3 cloves
-
shallots20 g
-
dried chilli paste (cili boh) (optional)10 g
-
red onion sliced thinly20 g
-
Chinese sausage sliced, approx. 1 piece120 g
-
fish sauce10 g
-
water40 g
-
fish cake sliced100 g
-
sugar2 tsp
-
chives, fresh cut to 3 cm length20 g
-
bean sprouts (taugeh), fresh100 g
-
blood cockles100 g
-
eggs beaten2
-
fresh red chilli sliced1
-
calamansi1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2246.8 mg
Eiweiß
39 g
Brennwert
3439.3 kJ /
822 kcal
Fett
32.7 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Kohlenhydrate
92.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rasa Merdeka
18 Rezepte
International
International
SG60 Flavours
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Cereal Prawns
30 Min
Nasi Goreng Kampung
40 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 Min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 Std.
Creamy Butter Milk Crabs
40 Min
Singapore Chilli Crab
50 Min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 Min
Ayam Masak Kicap
40 Min
Mee Goreng Mamak
20 Min
Kelantan Noodle Soup
40 Min