Geräte und Zubehör
Lemongrass Tempeh
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
tempeh (approx 2 pieces tempeh), cut in chunks (2-3 cm)250 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in thin slices (0.5 cm)60 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)4 tbsp
-
mirin3 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
water40 g
-
cold pressed sesame oil20 g
-
fresh red chilli (optional) chopped, to garnish½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13 g
Brennwert
912 kJ /
218 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
0.1 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Vegetarian Japchae
45 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Mapo tofu
15 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Pumpkin Kaya
35 Min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 Min
Nasi Lemak
45 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min