Geräte und Zubehör
Cauliflower tacos with chipotle sauce
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
Soaking
-
cashews (see Tips)100 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
Crumbed cauliflower
-
coconut milk100 g
-
lime zested and juiced, no white pith1
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs of choice (see Tips)80 g
-
shredded coconut30 g
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cauliflower cut into florets (approx. 2-3 cm)1
-
extra virgin olive oil spray
Chipotle sauce
-
filtered water150 g
-
chipotle chillies in adobo sauce (approx. 1 chilli)2 tsp
-
lime juice1 tbsp
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
garlic powder½ tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Assembly
-
tortillas12
-
refried beans (see Tips)
-
cos lettuce finely shredded
-
pickled red cabbage (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
17.3 g
Brennwert
1953.5 kJ /
465.1 kcal
Fett
26.2 g
Ballaststoffe
15.6 g
Kohlenhydrate
35.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 godz.
Satay noodle salad
35 min
Hearty lentil chilli
50 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Lentil bolognese
30 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min