Geräte und Zubehör
Gluten-Free Mushroom Lasagna
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
Lasagna
-
gluten-free flour to dust2 - 3 tbsp
-
homemade pasta dough Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade1
-
Parmesan cheese cubed2 oz
Mushrooms
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh cremini mushrooms sliced24 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced6 oz
-
dried parsley2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel Sauce
-
whole milk32 oz
-
cornstarch2 oz
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter cubed2 oz
ASSEMBLY
-
extra virgin olive oil to grease
-
16 oz Gruyère cheese, deli-sliced or gratedraclette cheese deli-sliced or grated16 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
34 g
Brennwert
2937 kJ /
702 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
44 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fresh Pasta Homemade
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Falafel Waffle
40 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 Std.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Vegan Chocolate Cake
1 Std. 55 Min