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Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- unsalted butter to grease
- 16 oz kabocha squash cut into pieces (1 in.) (approx. 1 med. squash)
- 6 oz red bell pepper cut into strips (approx. 1 lg. pepper)
- 16 oz cauliflower cut into slices (1 in.) (approx. 1 med. cauliflower)
- 2 oz olive oil
- ¾ tsp salt
- 2 oz Parmesan cheese cubed (approx. 1 in.)
Tomato Sauce & Squash Mash
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 can crushed tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
1
tbsp fresh oregano leaves only (approx. 5 stalks)
oder 2 tsp dried oregano - 2 oz unsalted butter
Béchamel Sauce
- 18 oz whole milk
- 2 oz unsalted butter cut into pieces
- 2 oz all-purpose flour
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ½ tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 5 oz ricotta cheese
Lasagna Assembly
- 13 sheets dried lasagna noodles (4 in. x 8 in. sheets)
- 10 oz zucchini cut into ribbons (approx. 1 lg. zucchini)
- 6 oz carrot cut into ribbons (approx. 2 lg. carrots)
- 12 oz portobello mushrooms cut into slices ( ⅛ in.) (approx. 4 lg. mushrooms)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 715 kcal / 2992 kJ
- Eiweiß
- 21 g
- Fett
- 40 g
- Kohlenhydrate
- 75 g
- Ballaststoffe
- 8 g
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