Geräte und Zubehör
Chorizo, aardappel en koolsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
chorizo in dunne schijfjes300 g
-
rode ui in vier gesneden1
-
teentjes knoflook gepeld2
-
rode paprika in stukken1
-
ansjovisfilets, in olie2 - 3
-
water700 g
-
paprikapoeder1 el
-
aardappelen geschild, in stukken500 g
-
kool in dunne partjes1
-
witte kikkererwten, gekookt uitgelekt en gespoeld400 g
-
verse korianderbladeren½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2 g
Brennwert
173 kJ /
41.3 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
6.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Gehakte uien
5 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Zalmsoufflé
1 Std.
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min