Geräte und Zubehör
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
water53 oz
-
olive oil divided3 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
dried farfalle pasta10 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
arugula torn into pieces3 ½ oz
-
mozzarella cut into pieces4 ½ oz
-
prosciutto cut into pieces3 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
17 g
Brennwert
2318 kJ /
554 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lunch Box
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti Carbonara
40 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min