Geräte und Zubehör
Traditional hommus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Std. 5 Min
20 portions
Zutaten
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus extra to soak1000 g
-
lemon juice to taste100 g
-
tahini100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ice cubes80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
191.7 mg
Eiweiß
3.5 g
Brennwert
367.1 kJ /
87.7 kcal
Fett
4.5 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
9.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Falafel
25 Std. 30 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Tarator (tahini dip)
5 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Hommus
15 Min
Basil pesto
10 Min
Seeded tahini crackers
1 Std. 10 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min