Geräte und Zubehör
Pumpkin and ginger soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetable oil15 g
-
fresh ginger15 g
-
butternut pumpkin cut into pieces (2 cm - see Tips)400 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
cashews60 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
water adjust to desired consistency (see Tips)700 - 750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
250 mg
Eiweiß
4.3 g
Brennwert
767.9 kJ /
183.5 kcal
Fett
10.5 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
21.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Pumpkin Soup
25 Min
Seeded pastry
15 Min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 Std. 5 Min
Pumpkin soup
30 Min
Cream of mushroom soup
20 Min
Mushroom risotto
30 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min