Geräte und Zubehör
Sauerkraut salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into pieces (approx. 3 cm)2
-
carrots cut into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
apples cored and cut into pieces (approx. 3 cm)200 g
-
sauerkraut (see Tips)600 g
-
orange juice only (optional)1
-
grapeseed oil2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chia seeds (optional)1 tbsp
-
sunflower seeds2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1296.8 mg
Eiweiß
4.5 g
Brennwert
604 kJ /
144 kcal
Fett
4.8 g
Ballaststoffe
10 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
16 g
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