Geräte und Zubehör
Baked masala fish
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 600 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried chillies whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canola oil30 g
-
fresh curry leaves fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt flakes for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1218 mg
Eiweiß
40.4 g
Brennwert
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
3.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mint and peanut chutney
35 Min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 Std. 15 Min
Balti coconut fish curry
50 Min
Gobi masala
30 Min
Achari paneer murgh
1 Std. 5 Min
Baingan ka bharta
1 Std. 20 Min
Amritsari dal
26 Std.
Avial (vegetables in yoghurt)
30 Min
Biryani
1 Std. 25 Min
Chilli paneer
30 Min