Geräte und Zubehör
Turmeric fried chicken
Zubereitung 1 Std. 10 Min
Gesamt 13 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
chicken winglets (see Tips)1000 - 1200 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
coconut milk165 g
-
soy sauce2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
salt2 tsp
-
ground turmeric2 tbsp
-
fresh curry leaves (optional)4 - 5 sprigs
-
mirin80 g
-
Sriracha sauce3 tbsp
-
brown sugar2 tbsp
-
plain flour150 g
-
ground turmeric2 tsp
-
vegetable oil for frying1500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1087.5 mg
Eiweiß
35.9 g
Brennwert
3861.3 kJ /
919.4 kcal
Fett
73.3 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
17.7 g
Kohlenhydrate
31.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Spicy Soy Sauce Chicken
30 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
BBQ chicken winglets
1 Std. 15 Min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Pearl rice meatballs
2 Std.
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Curry laksa
45 Min