Geräte und Zubehör
Chinese greens with XO sauce
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
8 portions
Zutaten
XO sauce
-
dried scallops (see Tips)40 g
-
boiling water150 g
-
peanut oil200 g
-
dried red chillies4
-
dried shrimp60 g
-
eschalots80 g
-
garlic cloves60 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices (1 cm)40 g
-
smoked bacon cut into pieces (1 cm)100 g
-
long red chillies deseeded6
-
fresh bird's eye chilli deseeded if desired1
-
light soy sauce40 g
-
Shaoxing wine40 g
-
brown sugar1 tbsp
Asian greens
-
snow peas100 g
-
frozen green peas100 g
-
water500 g
-
baby bok choy leaves separated2
-
broccolini cut into halves lengthways6 stalks
-
gai choy leaves separated (8 leaves)1
-
spring onions/shallots cut into slices, for garnishing3
-
long red chillies cut into slices, for garnishing2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
923.9 mg
Eiweiß
6.7 g
Brennwert
1367 kJ /
325.4 kcal
Fett
26.5 g
Ballaststoffe
6.7 g
gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Kohlenhydrate
12.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Pearl rice meatballs
2 Std.
Wasabi mayonnaise
10 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Wonton soup
1 Std.
Asian chicken noodle salad
45 Min