Geräte und Zubehör
Chickpea stew with vegetables and chorizo
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
leek sliced (only the white part)1
-
carrots coarsely sliced150 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
chorizo sliced150 g
-
750 g water, with 2 stock cubesbroth750 g
-
potatoes cut into small cubes200 g
-
bay leaf, dried1
-
chickpeas, cooked canned, washed and drained800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
12.6 g
Brennwert
1212 kJ /
290 kcal
Fett
18.1 g
Ballaststoffe
8.3 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Veracruz Fish
30 Min
Green pancakes with ham and cheese
55 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Cabbage soup
50 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.