Geräte und Zubehör
Green beans with tomato and parsley
Zubereitung 5 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove (optional)½
-
onion chopped80 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
salt1 level tsp
-
green beans, fresh washed400 g
-
pepper, ground1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3.5 g
Brennwert
732 kJ /
175 kcal
Fett
14.9 g
Ballaststoffe
5.2 g
Kohlenhydrate
7.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Cauliflower Potato Salad
1 Std. 30 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Tuna mousse
10 Min
Polenta
1 Std.
Lentil and spinach soup
50 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Tuna Pasta
30 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 Min