Geräte und Zubehör
Pasta and Chickpea Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
Salad
-
water1200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp10 g
-
fine sea salt2 tsp
-
dried pasta (e.g. penne)250 g
-
cooked chickpeas250 g
-
cherry tomatoes quartered200 g
-
watercress100 g
-
mozzarella diced (1 cm)40 g
Vinaigrette
-
fresh red chilli deseeded if desired½
-
olive oil50 g
-
lemon juice20 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10.1 g
Brennwert
1430 kJ /
342 kcal
Fett
15.5 g
Kohlenhydrate
40.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 Std. 15 Min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 Min
Mediterranean Salad
25 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Spring Vegetable Penne
45 Min
Smoky Couscous Salad
20 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min