Pork with Spinach Lentils
TM6 TM5 TM31

Pork with Spinach Lentils

4.4 ( 36 Bewertungen )

Zutaten

  • 200 g fresh baby spinach
  • 2 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 30 g olive oil plus extra for frying
  • 70 g red onions quartered
  • 70 g sun-dried tomatoes in oil drained, halved
  • 2 tins lentils rinsed, drained (2 x 400 g)
  • 150 - 250 g water
  • 500 g pork fillet trimmed, sliced 1 cm
  • 1 Tbsp balsamic vinegar
  • ½ tsp fine sea salt plus extra for seasoning pork
  • ¼ tsp ground black pepper plus extra for seasoning pork

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
370 kcal / 1547 kJ
Eiweiß
35.2 g
Fett
18.9 g
Kohlenhydrate
14.9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte