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Meat and Rice Casserole
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh basil leaves (approx. 4 sprigs, 40 leaves)½ oz
-
fresh parsley (approx. 60 leaves)6 sprigs
-
Pecorino cheese1 oz
-
dried tomato1 oz
-
yellow onions5 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
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ground beef16 oz
-
canned crushed tomatoes14 ½ oz
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water divided43 oz
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beef stock paste1 tsp
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground pepper1 pinch
-
white basmati rice12 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
884.5 mg
Eiweiß
21.1 g
Brennwert
2163.2 kJ /
517 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
58.2 g
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