Kompatible Versionen
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Spinach and mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tbsp lime juice
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 50 g shelled salted pistachio nuts
- 1 garlic clove
- ¼ tsp salt
Carrot and zucchini 'spaghetti'
- 1 - 2 zucchinis, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 1 - 2 carrots, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 500 g water
- 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
- Parmesan cheese, shaved, to serve
- ground black pepper, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 989.3 kJ / 236.5 kcal
- Eiweiß
- 6.5 g
- Kohlenhydrate
- 14.2 g
- Fett
- 18.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 2.7 g
- Ballaststoffe
- 6 g
- Natrium
- 221.6 mg
Alternative Rezepte
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Quinoa sushi
2 Std. 45 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 dk
Asparagus and mushroom stir-fry
10 dk
Guacamole with mango
10 dk