Geräte und Zubehör
Chocolate tofu mousse pots
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
dairy free chocolate broken into pieces120 g
-
cocoa powder30 g
-
almond milk70 g
-
caster sugar100 g
-
salt1 pinch
-
silken tofu drained300 g
-
frozen raspberries (optional) for decorating50 g
-
fresh mint leaves (optional) for decorating1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
62.8 mg
Eiweiß
8.1 g
Brennwert
1410.8 kJ /
335.8 kcal
Fett
12.7 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
46.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chocolate addiction
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Vegan tiramisu
3 Std. 20 Min
Gluten free lentil wraps
3 Std. 40 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Cashew sour cream
10 Min
Vegan Caesar dressing
5 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Peanut butter banana ice cream
10 Min