Geräte und Zubehör
Chocolate tofu mousse pots
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
dairy free chocolate broken into pieces120 g
-
cocoa powder30 g
-
almond milk70 g
-
caster sugar100 g
-
salt1 pinch
-
silken tofu drained300 g
-
frozen raspberries (optional) for decorating50 g
-
fresh mint leaves (optional) for decorating1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
62.8 mg
Eiweiß
8.1 g
Brennwert
1410.8 kJ /
335.8 kcal
Fett
12.7 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
46.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chocolate addiction
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Crunchy nut snaps
3 Std. 45 Min
Kimchi queso dip
3 Std. 15 Min
Soy goulash with dumplings
1 Std. 25 Min
Tofu scramble
25 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Banana tofu ice cream
10 Min
Vegan Pesto
10 Min
Tofu chocolate ice cream
6 Std. 10 Min
Nut and seed butter
10 Min
Hazelnut crunch bliss balls
40 Min
Healthy chocolate mousse
10 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min