Geräte und Zubehör
Spicy tuna dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
10 portions
Zutaten
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (optional) in oil3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
194.5 mg
Eiweiß
5.9 g
Brennwert
498.7 kJ /
119.2 kcal
Fett
8.2 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
5.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Macadamia chocolate cookies
45 Min
High protein brownies
20 Min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 Std. 45 Min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 Std.
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 Std. 10 Min
Black tahini banana bread
1 Std. 20 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
Pumpkin Pizza
2 Std.
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Sgroppino
5 Min
Gluten free waffle cones
35 Min