Spicy tuna dip

Spicy tuna dip

5.0 2 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
10 portions

Zutaten

  • canned tuna in oil with chilli
    180 g
  • red onion cut into pieces
    40 g
  • garlic cloves
    2
  • water crackers
    55 g
  • tomato paste
    90 g
  • red wine vinegar
    20 g
  • Aleppo pepper or dried chilli flakes
    ¼ tsp
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • sea salt
    ¼ tsp
  • pitted Kalamata olives
    30 g
  • anchovy fillets (optional) in oil
    3

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 194.5 mg
Eiweiß 5.9 g
Brennwert 498.7 kJ / 119.2 kcal
Fett 8.2 g
Ballaststoffe 0.8 g
gesättigte Fettsäuren 1.2 g
Kohlenhydrate 5.5 g

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