Chinese Noodles with Vegetables
TM6 TM5 TM31

Chinese Noodles with Vegetables

4.3 ( 21 Bewertungen )

Zutaten

  • 40 g carrot cut in pieces
  • 20 g dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water
  • 20 g dried wood ear mushrooms rehydrated in hot water
  • 40 g fresh king oyster mushrooms
  • 40 g fresh enokitake mushrooms
  • 90 g tomatoes quartered
  • 20 g olive oil
  • 10 g soy sauce
  • 1000 g water
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    oder 2 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g thick wheat noodles
  • 100 g firm tofu coarsely chopped
  • 50 g mangetout
  • 30 g celery stalk cut in pieces (2-3 cm)
  • 1 tsp fine sea salt or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper or to taste
  • 1 Tbsp vinegar

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
667 kcal / 2792 kJ
Eiweiß
31 g
Fett
14 g
Kohlenhydrate
104 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte