Geräte und Zubehör
Artisan Plant Pizza
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
Base
-
spelt flour plus extra for dusting50 g
-
buckwheat flour50 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
water4 - 5 Tbsp
-
olive oil2 tsp
Crumb
-
cashew nuts50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic granules¼ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Topping
-
tomato purée3 Tbsp
-
vegetables as desired, sliced thinly for topping
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13.2 g
Brennwert
1619 kJ /
387 kcal
Fett
18.8 g
Kohlenhydrate
41.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Oat Milk
1 Std. 10 Min
Barbecue Beanburger Sliders
1 Std. 50 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Vegan Burger
5 Std.
Vegan Cheese Alternative
6 Std. 40 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Almond Milk
6 Std. 10 Min
Quinoa Tostadas
30 Min
Vegan Supreme Pizza
9 Std. 40 Min
Herb Cashew Spread
8 Std. 10 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min