Geräte und Zubehör
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portie
Zutaten
-
rode paprika's in vieren gesneden, steeltje en zaadjes verwijderd4
-
verse chilipepers2
-
uien in rondjes gesneden (5mm)2
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie voor te besprenkelen
-
rundvlees biefstuk1000 g
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
zout1 snuifje
Rode pepersaus
-
olijfolie120 g
-
zout naar smaak1 snuifje
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
461 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
1900 kJ /
454 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zomer BBQ
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanille-ijs
12h
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Zalm met rijst en champignons
30min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Blue Hawaii
Pas d’évaluation
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Pas d’évaluation
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Gehaktballetjes met Groenten
20min