Geräte und Zubehör
Aalsterse Vlaai
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
10 porties
Zutaten
-
speculoos250 g
-
peperkoek in stukken gesneden (2cm)300 g
-
halfvolle melk900 g
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
bruine suiker of kandijsiroop150 g
-
eieren2
-
kaneel1 tl
-
folie1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
88.9 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1356.9 kJ /
324.3 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
53.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dit is Belgisch!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen