Geräte und Zubehör
Rice Cooker Brown Rice Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
7 portions
Zutaten
Brown Rice
-
rice, brown, long-grain285 g
-
water to soak
-
water850 g
-
vegetable oil15 g
-
salt½ tsp
Vegetables
-
680 g frozen mixed vegetables, (e.g. carrot, bell pepper, peas, beans), in bite-sized piecesmixed vegetables (e.g. carrot, bell pepper, peas, beans), in bite-sized pieces680 g
-
water500 g
-
115 g almond, roasted, unsaltedcashew nut, roasted, unsalted115 g
-
olive oil30 g
-
soy sauce30 g
-
lemon juice to taste60 g
-
canned tuna, in water drained100 g
-
dill, fresh2 sprigs
-
parsley, fresh leaves only4 sprigs
-
cilantro, fresh leaves only4 sprigs
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh to taste15 g
-
pepper sauce, type Tabasco to taste
-
salt to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
823.4 mg
Eiweiß
10.2 g
Brennwert
1462.8 kJ /
349.6 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
46.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Every Season is a Healthy SEASON
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Sautéing Chicken Strips
Keine Bewertungen
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Cultured Butter
12 Std. 15 Min
Onion Tarte Flambée
1 Std.
Acai Nice Cream
10 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 Std.
Mushroom Risotto (TM6)
40 Min
Three Egg French Omelet
30 Min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 Min
Mushroom Taco Filling
35 Min