Geräte und Zubehör
Miso Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
5 portions
Zutaten
-
Japanese dried kelp (kombu)10 g
-
dried shiitake mushrooms5
-
water900 g
-
miso paste5 tbsp
-
filtered water200 g
-
silken tofu cut in small cubes (1 cm x 1 cm)200 g
-
dried wakame soaked to soften, drained8 g
-
spring onions chopped1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
661.5 mg
Eiweiß
6.1 g
Brennwert
325 kJ /
77.7 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
8.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Homemade miso soup
55 Min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Nourishing Snow Pear Dessert
Keine Bewertungen
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Keine Bewertungen
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 Min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Chicken Macaroni Soup
30 Min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 Min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Mee Siam Kuah
1 Std. 5 Min
Sambal Tumis
1 Std. 10 Min