One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti

4.6 5 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions

Zutaten

  • olive oil
    25 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • garlic powder
    1 pinch
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried chilli flakes (optional) (adjust to taste)
    1 pinch
  • bacon bits (optional)
    100 g
  • canned button mushrooms drained, cut in slices
    80 g
  • tomato sauce
    350 g
  • water
    450 g
  • spaghetti
    300 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 803.2 mg
Eiweiß 11.3 g
Brennwert 1492 kJ / 356 kcal
Fett 7.6 g
Ballaststoffe 3.8 g
gesättigte Fettsäuren 1.1 g
Kohlenhydrate 60.9 g

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