Geräte und Zubehör
Salted Caramel Ice Cream
Zubereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 portions
Zutaten
Salted caramel sauce
-
sugar250 g
-
whipping cream (min. 30% fat)200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cold and as much as possible in one piece (approx. 20 mm x 40 mm x 10 mm)30 g
-
salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice cream
-
vanilla pod½
-
fresh milk600 g
-
whipping cream (min. 30% fat)200 g
-
sugar30 g
-
egg yolks6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
2034 kJ /
486 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is always Room at our Table
36 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Spice cake with caramel pecan glaze
45 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 Std. 30 Min
Christmas bakewell slice
1 Std. 20 Min
Tandoori paneer pizza
1 Std. 30 Min
Roti (for two)
25 Min
Chai vanilla mocktail
1 Std. 15 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Gwinganna biryani
25 Std. 20 Min
Sour Plum Sauce
55 Min
Cardamom and lime syrup cake
1 Std. 35 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min