Geräte und Zubehör
Salted Caramel Ice Cream
Zubereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 portions
Zutaten
Salted caramel sauce
-
sugar250 g
-
whipping cream (min. 30% fat)200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cold and as much as possible in one piece (approx. 20 mm x 40 mm x 10 mm)30 g
-
salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice cream
-
vanilla pod½
-
fresh milk600 g
-
whipping cream (min. 30% fat)200 g
-
sugar30 g
-
egg yolks6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
2034 kJ /
486 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is always Room at our Table
36 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Boiled Eggs
20 Min
Kam Heong Chicken
1 Std. 20 Min
Sambal Belacan
5 Min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 Min
Char Kway Teow
25 Min
Ossobuco Milanese
3 Std. 25 Min
Persimmon fruity dream
10 Min
Rava payasam
50 Min
Steamed rice
25 Min
Jeera rice (Cumin rice)
45 Min
Cereal Prawns
30 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min