Geräte und Zubehör
Onion Tart
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
white onions halved or quartered if too large to fit in feeder200 g
-
red onions halved or quartered if too large to fit in feeder200 g
-
sour cream150 g
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh chives finely sliced, for garnishing30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
6.5 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
407.8 kJ /
98.5 kcal
Fett
3.8 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Neapolitan Pizza
9 Std.
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Pickled Red Onions
1 Std. 50 Min
Beetroot Carpaccio
20 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55 Min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 Min
Carrot and Chickpea Spread
15 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min