Geräte und Zubehör
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
920 g
Zutaten
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 920 g
Natrium
8478.5 mg
Eiweiß
13.9 g
Brennwert
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Fett
3.7 g
Ballaststoffe
8.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
140.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Quick fruit sorbet
10 Min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 Std. 10 Min
Fish Stock
Keine Bewertungen
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Mushroom risotto
30 Min
Beetroot salad
10 Min
Fruity dream
10 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min